طرز تهیه رشته پلو زعفرانی با کشمش و خرما
رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.
رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم رشته پلو مجلسی
برنج ایرانی :2 پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
عدس:1 پیمانه
کره حیوانی :50 گرم
فیله مرغ :300 تا 500 گرم
زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
دارچین:1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم
شیوه درست کردن رشته پلو مجلسی
آشپزی
رشته ,پلو ,پلویی ,درست ,قاشق ,غذاخوری ,رشته پلو ,قاشق غذاخوری ,رشته پلویی ,پلو مجلسی ,شده 3منبع
دستور پخت غذاهای معروف و اصیل ایرانی
دستور تهیه آب دوغ خیار فوق العاده به همراه دو دستور از دو غذای معروف
دستور تهیه جوجه کباب ، آجیل پلو و مانی پلو سه غذای معروف ایرانی
طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه
طرز تهیه 3 نوع آش محلی خوشمزه
طرز تهیه رشته پلو زعفرانی با کشمش و خرما
طرز تهیه انواع مربای تابستانی